APOKALIPTIČNI PRIZORI IZ ZAGREBA: Za svega nekoliko minuta nastao je potop, pogledajte šta se dogodilo čovjeku koji je vozilom pokušao proći ispod nadvožnjaka...

Obilna kiša napravila je u glavnom gradu Hrvatske potpuni haos za svega nekoliko minuta.

  • Regija

  • 25. Jul. 2020  25. Jul. 2020

  • 0

Potop u Zagrebu sinoć oko 22 sata zamalo je bio koban za jednog vozača koji je zapeo u svom automobilu ispod podvožnjaka u Miramarskoj ulici.

image   Goran Mehkek/Cropix



Čovjek se usred potopa, očito, zaletio kako bi prošao ispod podvožnjaka, ali  ga je velika količina vode zaustavila te je zapeo nasred ceste. Na njegovu nesreću, prostor se vrlo brzo ispunjavao vodom i na kraju su ga vatrogasci morali izvlačiti, a on je bio prisiljen gledati kako njegov limeni ljubimac nestaje pod vodom.

image   Goran Mehkek/Cropix

Iz Zagrebačkog Holdinga još ranije su preporučili Zagrepčanima da izbjegavaju vožnju, posebno podvožnjacima, sve do povlačenja vode s kolovoza. Miramarska ulica bila je potpuno neprohodna s obzirom na to da je ispod podvožnjaka nivo vode dosegao više od metar.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...