LOŠE VIJESTI ZA RODITELJE U BiH: Moguće je da se zatvore vrtići...

Higijensko-epidemiološka služba Doma zdravlja u Prnjavoru zadužena je da napravi procjenu epidemiološke situacije u vrtiću i obavijesti kontakte vaspitačice pozitivne na koronavirus.

  • Društvo

  • 26. Jul. 2020  27. Jul. 2020

  • 0

Vaspitačica u vrtiću “Naša radost” u Prnjavoru pozitivna je na virus korona zbog čega je ova predškolska ustanova obustavila rad u narednih 14 dana, saopštio je opštinski Štab za vanredne situacije

Vaspitačica u vrtiću “Naša radost” u Prnjavoru pozitivna je na virus korona zbog čega je ova predškolska ustanova obustavila rad u narednih 14 dana, saopštio je opštinski Štab za vanredne situacije.

Iz Štaba su naveli da će u vrtiću u naredna dva dana uz poštovanje svih higijensko-epidemioloških mjera biti organizovan smještaj djece čiji roditelji nisu trenutno u mogućnosti da samostalno organizuju čuvanje djece.

Higijensko-epidemiološka služba Doma zdravlja u Prnjavoru zadužena je da napravi procjenu epidemiološke situacije u vrtiću i obavijesti kontakte vaspitačice pozitivne na virus korona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...