VUČIĆEV POTRČKO U PANICI POSLAO PORUKU ČLANICAMA NATO-a: „Nemojte da se takmičite da im šaljete tenkove, Priština s tenkovima zapada nikada neće…“

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je NATO zemljama, koje se "takmiče ko će više i boljeg oružja da isporuči Prištini", da je bolje da im pomognu tako što će im poslati knjige, Rezoluciju 1224 i Briselski sporazum.

  • Regija

  • 27. Jul. 2020  27. Jul. 2020

  • 9

"Gospodo, ako hoćete da pomognete Albancima na Kosovu i Metohiji, šaljite im knjige, a nemojte da im šaljete tenkove jer sa tenkovima nikada neće ući ni u UN, ni u Unesco, ni u Interpol", rekao je Đurić.

On je poručio zemljama Zapada da, umjesto oružja Albancima pošalju i Rezoluciju 1244 i Povelju UN-a, pa da onda "kao ljudi" razgovaraju o ostalom.

"Ako Avdullah Hoti može da kaže da je jedino rešenje u okviru važećeg ustava takozvanog Kosova ja ću lično da mu pošaljem Ustav Republike Srbije pa da nešto nauči jer je naš Ustav bar 200 godina stariji u odnosu na njihov", rekao je Đurić za RTS.

"Mi Srbi se nikada nismo plašili bilo čije sile, uvek smo bili opredeljeni za mir i uvek spremni da zaštitimo ono što je naše. To ste juče mogli da čujete i od predsednika Srbije“, rekao je Đurić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...