U IZOLACIJI VEĆ 11 DANA: Objavljene posljednje informacije o zdravstvenom stanju Dragana Čovića

"Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH je dobrog zdravstvenog stanja. Trenutno se nalazi 11. dan u kućnoj izolaciji s blagim simptomima te stabilnom kliničkom slikom...

  • Vijesti

  • 27. Jul. 2020  27. Jul. 2020

  • 0

...Napominjemo, kućnu izolaciju provodi prema uputama ljekara i medicinskog osoblja Doma zdravlja Mostar", saopštili su iz Ureda zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića.

Dodali su da svoje obaveze i aktivnosti obavlja redovno, bez ikakvih smetnji, putem telefona i videosastanaka.

Zahvalili su radnicima Doma zdravlja na svakodnevnoj pomoći, ali i svim zdravstvenim radnicima koji nadljudskim naporom pomažu u borbi protiv koronavirusa.

Podsjetimo, prije 10 dana objavljeno je da je lider HDZ-a pozitivan na koronavirus. I ranije je bio testiran na prisustvo ovog virusa, ali su nalazi bili negativni.

Čović je već bio u samozlaciji 15 dana u martu ove godie, nakon puta u  Austriju i Hrvatsku,i tada je posao obavljao iz svog doma. 

Čović se prvi put testirao 16. marta ove godine na virus covid-19, a urađeni test pokazao je negativan nalaz.

- Zbog blažih simptoma koji su upućivali na stanje slično koronavirusu i zbog službenih kontakata s većim brojem osoba, Čović je pristupio testiranju. Urađeni test pokazao je negativan nalaz - saopćeno je tada iz HDZ-a BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...