NAKON VANREDNOG KONGRESA GRAĐANSKOG SAVEZA, OGLASILA SE DEMOKRATSKA FRONTA: „Ljevica ne smije i ne može biti prepuštena politikama koje su u potpunosti izgubile patriotski...“

Demokratska fronta pozdravlja odluku s vanrednog kongresa Građanskog saveza da na sljedećim izborima nastupi zajedno u koaliciji s Demokratskom frontom.

  • Politika

  • 28. Jul. 2020  28. Jul. 2020

  • 0

"Čestitamo novom predsjedniku Građanskog saveza Muhamedu Fazlagiću i kongresu Građanskog saveza na odluci da političko djelovanje nastave kroz okupljanje lijevo-patriotskih i građanskih stranaka, u jedinstven front.

DF je saglasan s ocjenom s vanrednog kongresa Građanskog saveza da sve stranke lijevo od centra koje interese države Bosne i Hercegovine stavljaju na prvo mjesto, na idućim izborima trebaju nastupiti zajedno. Ljevica ne smije i ne može biti prepuštena politikama koje su u potpunosti izgubile patriotski i državnički karakter ili političku borbu i političke procese posmatraju s tribina", navodi se u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...