LJUBI, LJUBI, AL` GLAVU NE GUBI: Slavni milioner ljubi 27 godina mlađu, paparazzi snimili sve…

Paparazzi su ih s društvom ulovili na Sardiniji, otoku u Italiji.

  • Show

  • 29. Jul. 2020  29. Jul. 2020

  • 0

Tamo se odmaraju već danima na jahti. Fotografijama s ljetovanja pohvalio se i Gianluca na društvenim mrežama.

Italijanski milioner i plejboj Gianluca Vacchi (52) čeka dijete s djevojkom Sharom Fonsecom (25). Dok ne dođe prinova, vrijeme provode odmarajući se na obali.

Paparazzi su ih s društvom ulovili na Sardiniji, otoku u Italiji. Tamo se odmaraju već danima na jahti. 

Foto: Profimedia

Fotografijama s ljetovanja pohvalio se i Gianluca. 

Milioner će sa 27 godina mlađom partnericom dobiti sina, a iz prethodne veze Gianluca već ima kćer Ginevru Mavillu (17). 

Kad je javnost saznala za njihovu vezu, mnogi su ih kritizirali, prvenstveno zbog razlike u godinama. No, sada ih obožavatelji podržavaju, a i Gianluca je sve popularniji na društvenim mrežama. Na Instagramu ga prati gotovo 17 miliona ljudi. 

Izvor: Instagram

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...