KOMŠIĆ UPUTIO BAJRAMSKU ČESTITKU: "Radost prazničnih dana podijelite sa svojom porodicom i prijateljima, ne zaboravljajući one..."

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Huseinu ef. Kavazoviću i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i dijaspori povodom Kurban-bajrama.

  • Društvo

  • 30. Jul. 2020  30. Jul. 2020

  • 2

- Vama i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i dijaspori čestitam Kurban-bajram, uz iskrene želje za dobro zdravlje i dalji napredak. Radost prazničnih dana podijelite sa svojom porodicom i prijateljima, ne zaboravljajući one kojima je danas pomoć najpotrebnija, iskazujući humanost i solidarnost. Bajram šerif mubarek olsun - poručio je Komšić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...