SAMO NAS NEBO RASTAVIT' MOŽE, I NIŠTA VIŠE, I NIŠTA VIŠE: Uprkos upozorenjima, Austrijanci krenuli ka zapadnom Balkanu, kolona duga čak...

...osamnaest kilometara.

  • Svijet

  • 01. Avg. 2020  01. Avg. 2020

  • 0

Uprkos upozorenjima vlasti da je zapadni Balkan rizično područje zbog povećanog broja oboljelih od koronavirusa, hiljade Austrijanaca, ali i putnika iz ostalih evropskih zemalja, krenuli su prvog dan augusta na jug Europe, prenose agencije.

Na svim putnim pravcima koji vode ka Sloveniji, zabilježene su kilometarske kolone. Najveća gužva u saobraćaju zabilježena je u subotu ujutro na Tauern Autobahnu (A-10) - čak 18 kilometara.

Austrijski automobilski klub ÖAMTC javlja da je na autoputu na Karavankama (A-11) kolona dugačka 14 kilometara, a nije mnogo bolje ni na putevima Štajerske.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...