DRAMA U BEOGRADU: Bivši poslanik namjeravao da izazove haos ispred Skupštine Srbije, policija mu u gepeku pronašla puške i pirotehniku

Nogo je još prije nedelju dana najavio da neće dozvoliti današnje konstituisanje novog saziva Skupštine i pozvao lidere i simpatizere opozicije da dođu na puškaranje na buduće poslanike.

  • Regija

  • 03. Avg. 2020  03. Avg. 2020

  • 0

Policija je u centru Beograda zaustavila automobil Srđana Noga, dosadašnjeg poslanika u Skupštini Srbije, koji se zaputio ka Narodnoj skupštini sa gepekom krcatim kesa sa pejnt-bol puškama i pirotehničkim sredstvima.

Po svemu sudeći, Nogo je odlučan u svojoj namJeri da izazove haos ispred Skupštine, jer je kako Blic saznaje ispred republičkog zdanja zatečeno i nekoliko njegovih pristalica sa praćkama.

altNogo je još prije nedelju dana najavio da neće dozvoliti današnje konstituisanje novog saziva Skupštine i pozvao lidere i simpatizere opozicije da dođu na puškaranje na buduće poslanike.

Kako je tada najavio, već su naručene puške za pejnt-bol iz kojih će se pucati i koje mogu da dobace oko 200, 300 metara, baklje, topovski udari i rakete za vatromet kojima će opozicija gađati buduće poslanike u novom sazivu srpskog parlamenta.

Nakon toga je i uvježbavao pucanje iz pejnt-bol puške ispred Narodne skupštine, a u svojoj namjeri je po svemu sudeći odlučan.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...