TEŠANJ ZAVIJEN U CRNO: Poginule sestre koje su imale 19 i 10 godina, VOZILOM UPRAVLJALA...

U saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila u mjestu Šije kod Tešnja, poginule su A. N., rođena 2001. godine, iz Tešnja, dok se u vozilu, na mjestu suvozača, nalazilo dijete rođeno 2010. godine, iz Tešnja.

  • Hronika

  • 03. Avg. 2020  03. Avg. 2020

  • 0

U ovoj saobraćajnoj nezgodi obje osobe su smrtno stradala. 

Prema riječima Aldine Alić, glasnogovornice MUP-a ZDK, došlo je do slijetanja Passata s kolovoza.

- Vozilom je upravljala A. N., rođena 2001. godine, iz Tešnja, dok se u vozilu nalazilo maloljetno dijete, rođeno 2010. godine, iz Tešnja. U ovoj saobraćajnoj nezgodi obje osobe su smrtno stradale - kaže Alić.

Ističe da su istražitelji Policijske stanice Tešanj na mjestu nesreće obavili uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona kako bi se utvrdile okolnosti ove nesreće.

Kako "Avaz" saznaje, vozilom je upravljala Nafa Adžić (19) iz Tešnja, a na mjestu suvozača je bila njena maloljetna sestra. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...