HVALA MU: Jedan od najvećih golmana svih vremena i službeno završio karijeru; Posebno će pamtiti Zvjezdana Misimovića... (VIDEO)

Pamtit će ga mnogi napadači, ali i on će Zvjezdana Misimovića, sa čuvene utakmice između Španije i Bosne i Hercegovine na Mestalli u Valenciji.

  • Sport

  • 04. Avg. 2020  04. Avg. 2020

  • 0

Legendarni španski golman Iker Casillas danas je i službeno završio nogometnu karijeru koju je počeo daleke 1999. godine. 

Tridesetdevetogodišnji Casillas posljednji put je igrao nogomet u aprilu 2019. za Porto, a 1. maja iste godine je doživio infarkt.

Već u julu se vratio na treninge, no nije igrao za portugalsku ekipu, iako je bio na spisku igrača za prvenstvo.

Iz Porta su 18. februara ove godine poručili kako je Casillas završio karijeru.

No, slavni nogometaš to nije potvrdio do danas kada je na Twitteru objavio svoju odluku.

Pogledajte kako ga je nadmudrio Zvjezdan Misimović...

(SB/Sportske.ba)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...