UHVAĆENI NA DJELU: Slavnog glumca ulovili paparazzi, na ulici ljubio zgodnu brinetu – preko maske…

I nakon šest godina veze, glumac Gerard Butler ne može sakriti koliko ga njegova djevojka Morgan Brown iz dana u dan oduševljava.

  • Show

  • 06. Avg. 2020  06. Avg. 2020

  • 0

Pedesetogodišnji glumac Gerard Butler sa svojom 49-godišnjom djevojkom krenuo je na vožnju biciklima te dežurnim paparazzima priredio nesvakidašnji prizor.

I nakon šest godina veze, glumac Gerard Butler ne može sakriti koliko ga njegova djevojka Morgan Brown iz dana u dan oduševljava.

Zvijezdu filma "Angel has Fallen" i dizajnericu interijera Morgan Brown sugrađani često viđaju na ulicama Los Angelesa, a pri svakom izlasku u javnost par se ne ustručava izmjenjivati nježnosti.

Tako su i pri nedavnoj vožnji biciklima po četvrti Venice Beach zastali kako bi malo prošetali i izmijenili nekoliko strastvenih poljubaca, koji nisu prošli neprimijećeno.

Prolaznicima i dežurnim paparazzima osmijeh je izmamila činjenica da slavni glumac pritom nije skinuo masku, već ga je zgodna brineta ljubila preko maske, a zatim i sama stavila zaštitu na usta prije nego što je par krenuo u daljnje avanture.

Foto: Profimedia

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...