"SB" DOZNAJE: Nikšić i Kojović sutra o izvještaju State Departmenta i nastupu s NiP-om

Lideri Narodne stranke, Naroda i pravde, Socijaldemokratske partije i Nezavisne bosanskohercegovačke liste u petak, 7. augusta, potpisat će sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore, koji će se održati 15. novembra.

  • Vijesti

  • 06. Avg. 2020  06. Avg. 2020

  • 0

Kako se navodi u saopćenju, medijima će biti prezentiran "Sarajevski dogovor 2020", koji će potpisati Predrag Kojović, Nermin Nikšić, Elmedin Konaković i Ibrahim Hadžibajrić.

Kako saznajemo, lideri SDP-a i Naše stranke Nermin Nikšić i Predrag Kojović, uzimajući u obzir veliko interesovanje javnosti, između ostalog, pojasnit će novinarima stavove ove dvije stranke o nedavnom izvještaju State Departmenta u kojem se njihov partner iz Naroda i pravde Elmedin Konaković spominje u negativnom kontekstu u vezi sa promocijom antisemitskih uvjerenja i homofobije.

Sporazum će biti potpisan u sarajevskom hotelu "Bosnia" u 11 sati.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...