TEŠKA NESREĆA U SRBIJI: Jedna osoba poginula, dvije u kritičnom stanju (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Jedna osoba je poginula, a dvije su u teškom stanju u stravičnom sudaru koji se danas desio na putu kod Kruševca

  • Hronika

  • 06. Avg. 2020  06. Avg. 2020

  • 0

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na sjevernoj obilaznici kod Makrešana, jedno lice je poginulo, a dva teže povrijeđena prebačena su u kruševačku Bolnicu, piše RTK.

Do nezgode je došlo kada je putničko vozilo koje se kretalo iz pravca Kraljeva iz dosad neutvrđenog razloga prešlo u lijevu traku i direktno se sudarilo sa drugim putničkim vozilom, marke "volvo", koje se kretalo iz pravca Ćićevca. Na licu mjesta je poginuo suvozač u prvom vozilu.

Vozači oba vozila sa teškim povredama prebačeni su na Odjeljenje hirurgije Opšte bolnice Kruševac, a jedan od njih – kako saznaje portal smješten je na Intenzivno odjeljenje i životno je ugrožen.

Uviđaj sa lica mjesta vrše Saobraćajna policija Kruševac i nadležno tužilaštvo, a prethodno je intervenisala i Vatrogasno spasilačka jedinica Kruševac.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...