MINISTAR KAPIDŽIĆ NEVJEŠTO OBJASNIO: Šta se desilo s izolatorijem na Građevinskom fakultetu u Sarajevu

Šta se desilo s izolatorijem na Građevinskom fakultetu Sarajevu, bilo je novinarsko pitanje na pres-konferenciji povodom stavljanja u funkciju privremenog izolatorija u Studentskom centru Bjelave.

  • Vijesti

  • 07. Avg. 2020  08. Avg. 2020

  • 0

Ministar prostornog uređenja Kantona Sarajevo Faruk Kapidžić je odgovorio:

- Izolatorij na Građevinskom fakultetu nije u funkciji zato što je bio prostor koji smo mi u tom trenutku morali iskoristiti jer smo očekivali da će biti teške kliničke slike, a za to je potreban prostor koji zadovoljava sve potrebno za prijem pacijenata. Mi smo to napravili preko noći i mi smo to rasformirali i vratili fakultetu njihove prostorije. Da li je to bila greška što smo uradili? Nije bila greška, jer nama se nije desila Španija, i nije bila greška što smo zatvorili izolatorij na građevinskom fakultetu. Mi ne znamo šta će se desiti u septembru, oktobru i novembru i radimo maksimalno što možemo – riječi su ministra Kapidžića.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...