SVI DETALJI UŽASA: Zabio se u kamion iz suprotnog smjera pa udario u drugi auto i na mjestu poginuo…

Nakon sudara s teretnim automobilom, Audi je udario u Toyotu te su se oba vozila zarotirala na kolniku dok je teretni automobil od siline udarca odbačen u odvodni kanal.

  • Hronika

  • 08. Avg. 2020  08. Avg. 2020

  • 0

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak u 15.30 sati na cesti Tar - Poreč u Hrvatskoj, poginuo je Francuz, a njegova suvozačica i vozač teretnog vozila su lakše povrijeđeni, objavila je u subotu nakon uviđaja Policijska uprava istarska.

Nesreća se dogodila kada je 45-godišnji francuski državljanin upravljao automobilom Audi, francuske registracije, iz smjera Tara prema Poreču.

Vozač je u jednom trenutku počeo pretjecati vozila, nakon čega je pri povratku u svoju saobraćajnu traku, zbog neprilagođene brzine i izbjegavanja udara u zadnji dio Toyote, italijanske registracije, kojom je u istom smjeru upravljao 49-godišnji Italijan, skrenuo na suprotnu saobraćajnu traku. Tu je prednjim dijelom automobila udario u prednji dio teretnog automobila Volvo, krapinske registarske oznake, kojim je upravljao 49-godišnjak.

Nakon sudara s teretnim automobilom, Audi je udario u Toyotu te su se oba vozila zarotirala na kolniku dok je teretni automobil od siline udarca odbačen u odvodni kanal.

U saobraćajnoj nesreći vozač Audija je od zadobivenih teških povreda smrtno stradao, dok su njegova 45-godišnja suvozačica, francuska državljanka, i vozač teretnog automobila lakše povrijeđeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...