VUČIĆEV JURIŠNIK NAPAO HRVATE: "Ogromna većina Hrvata danas, nažalost, jesu ustaše"!

Decenijama odgajani na mržnji, vaspitavani na veličanju i slavljenju genocida, Hrvati danas svoju naciju i državu temelje na masovnom ubijanju Srba. Zvuči strašno, ali potpuno je tačno, piše u komentaru Dragan J.Vučićević, glavni urednik tabloida Informer koji važi na neformalno glasilo Aleksandra Vučića i njegovog SNS-a.

  • Regija

  • 09. Avg. 2020  09. Avg. 2020

  • 1

"Narod koji je oduševljeno iskoristio svaku istorijsku priliku da zatre sve što je srpsko, narod koji se nikada nije suočio sa svojom mračnom prošlošću, narod koji u ogromnoj većini i dan-danas slavi monstruozne ustaške zveri, one koji su sa sadističkim uživanjem klali čak i srpske bebe, narod koji glavnim ulicama u svojim gradovima daje ime po Milu Budaku, autoru parole "Srbe na vrbe", taj i takav narod zapravo i ne može i ne ume drugačije nego da genocid i etničko čišćenje proglasi za državni praznik, za svoju vrhovnu vrednost. Ubijanje, istrebljenje Srba i danas, 2020. godine za veliku većinu Hrvata jeste, nema nikakve sumnje, bogougodno delo i izraz najvišeg patriotizma", napisao je Vučićević u svom komentaru.

Vučićević dalje piše da će prigvatiti primjednu da pretjeruje ali "samo ako mi nađete jednog, ali jednog jedinog Hrvata koji danas u Zagrebu ili bilo gde drugde kritički govori o Jasenovcu, ustaškom logoru u kome je zverskim, satanističkim metodama pobijeno više od 700.000 Srba (podatak iz izveštaja Zemaljske komisije Hrvatske koji su 1945. godine sačinili i potpisali Hrvati). Čak i deklarativno najliberalniji među njima Hrvatima, čak i oni koji se predstavljaju kao nadnacionalni levičari, nikada neće javno osuditi ustaško klanje Srba, i oni će relativizovati istorijsku istinu o Jasenovcu, Gradiški, Jadovnom, Pagu, o monstruoznim pokoljima u Glini, Šargovcu, Starom Brodu, da ne govorimo o "Bljesku", "Oluji", o masakru na Petrovačkoj cesti, o zverskom ubijanju srpskih staraca u Gruborima..."

"I nije to, ljudi moji, ništa do nas Srba. Možemo mi na trepavici da dubimo, mogu Pupovac i onaj njegov Milošević da u Kninu zapevaju "Čavoglave" zajedno sa Tompsonom, ništa se promeniti neće. Ustaše koji su, rekoh već, ubedljiva većina u hrvatskom nacionalnom korpusu samo će čekati prvu sledeću priliku da proteraju i pobiju još Srba", tvrdi Vučićević, navodeći na kraju teksta da Srbi trebaju biti načisto ko su, šta su i kakvi su danas Hrvati.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...