PRITVOREN VOZAČ KOJI JE DJEVOJCI KOLIMA OTKINUO NOGU: Dvadesetogodišnjak se tereti za dva krivična djela

Dvadesetogodišnji F. I. uhapšen je zbog sumnje da je na Košutnjaku u Beogradu udario djevojku Teodoru R. i otkinuo joj stopalo.

  • Hronika

  • 11. Avg. 2020  11. Avg. 2020

  • 0

Kako je saopštio MUP Srbije, mladić se tereti za dva krivična dijela: teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći osobi povrijeđenoj u saobraćajnoj nezgodi, piše "Blic".

Sumnja se da je on 8. avgusta u ulici Kneza Višeslava, upravljajući automobilom Ford Fiesta, na pješačkom prijelazu oborio devetnaestogodišnju djevojku i potom se udaljio sa mjesta događaja.

Oštećena je tom prilikom zadobila teške tjelesne povrede.

Teodora je kobne noći izašla u provod s dečkom i drugaricama u kafanu “Bajka”, u koju, kako su ispričali svjedoci, često svraća kada su večeri rezervisane za provod uz muziku uživo.

– Teodora je bila super raspoložena. Pjevala je, plesala s dečkom i igrala s drugaricama. Desetak minuta pred zatvaranja kafane, Teodora je krenula kući na Pijetlovo Brdo i dok je prelazila ulicu na nju je, prema riječima očevidaca, naletjela crvena Škoda Fabia i teško je povrijedila. Vozač se nije ni zaustavio i odjurio je dalje. Bila je u fluorescentnožutoj haljini i pravo je čudo kako je vozač nije vidio na pješačkom – ispričali su svjedoci nesreće.

Teodora se i dalje nalazi u bolnici.

– Ona se nalazi na jedinici intenzivne nege u teškom stanju i životno je ugrožena – rekli su iz Urgentnog centra.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...