PUCNJAVA NA BENZINSKOJ PUMPI U SARAJEVU: Teško povrijeđen radnik, na njega je pucao…

Radnik benzinske pumpe "Hifa-petrol“ u sarajevskoj općini Novi Grad, čiji su inicijali E. Dž., teško je povrijeđen usljed upotrebe vatrenog oružja od nepoznatog lica, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

  • Hronika

  • 11. Avg. 2020  11. Avg. 2020

  • 0

Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u Klinici za ortopediju i traumatologiju UKC-a Sarajevo, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede potkoljenice desne noge i gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

O ovom događaju policija je, kako piše "Oslobođenje", obaviještena jučer u 2 sata, a na mjestu događaja ustanovljeno je da je nepoznata osoba, uz prijetnju pištoljem, prisilila zaposlene na pumpi A. Ć. i E. Dž. da uđu u prostorije benzinske pumpe da bi u tom momentu E. Dž. pružio otpor nepoznatom licu, koje je upotrijebilo vatreno oružje i nanijelo povrede zaposlenom na pumpi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...