BUKVALNO JE IMA NA SVAKOM ĆOŠKU: Pet uposlenika ove sarajevske općine zaraženo koronavirusom, dio...

...uposlenih je u izolaciji.

  • Mini market

  • 11. Avg. 2020  11. Avg. 2020

  • 0

Kod pet uposlenika Općine Centar konstatovano je da su zaraženi koronavirusom i svi oni se nalaze na kućnom liječenju, potvrđeno je iz Općine Centar za NAP.

"Odmah po pojavi prvih simptoma navedeni uposlenici su se, u skladu sa procedurama, javili nadležnima i u izolaciji su.

A poslali su ih i na daljnji medicinski tretman, predviđen u ovim slučajevima.

Ovdje je riječ o porodičnim klasterima, a svi uposleni koji su bili u neposrednom kontaktu sa zaraženim kolegama se, u skladu sa preporukama, nalaze u izolaciji.

Naglašavamo da su po pojavi prvih slučajeva poduzete dodatne mjere dezinfekcije radnog prostora, ali i kontrole ulaska u objekt Općine i uposlenika i stranaka.

U saradnji sa Zdravstvenim savjetom, donesene su i dodatne mjere na sprečavanju širenja koronavirusa", odgovorili su iz Općine Centar na upit Patrije. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...