PEKAR, LJEKAR, APOTEKAR, MLINAR, VINAR...: SNSD predstavio kandidatsku listu za Banju Luku; a na njoj ima svega...

Nosilac liste je Srđan Amidžić, aktuelni zamjenik gradonačelnika, doktor ekonomskih nauka i univerzitetski profesor.

  • Politika

  • 11. Avg. 2020  11. Avg. 2020

  • 0

Sadašnji gradonačelnik Banje Luke i kandidat za tu funkciju na lokalnim izborima u novembru Igor Radojičić objavio je danas odborničku listu kandidata SNSD-a za Skupštinu Banje Luke, prenose "Nezavisne novine".

Nosilac liste je Srđan Amidžić, aktuelni zamjenik gradonačelnika, doktor ekonomskih nauka i univerzitetski profesor.

"Među ostalim, novim imenima su doktorica Nevena Todorović, koja s uspjehom u vremenu epidemije vodi Dom zdravlja, najbolji sportista Banjaluke, golman rukometaša Borca Bojan Ljubišić, jedan od najboljih studenata Univerziteta u BL Stefan Kremenović, student 6. godine Medicinskog fakulteta, jedan od najboljih poljoprivrednih proizvođača, sjajna i vrijedna Vinka Savić, omiljeni porodični ljekar, tražen i u ratu i u miru, dr. Mladen Šukalo, svima poznat i drag Gera", saopštio je Radojičić.

Na listi su i ugledni banjalučki ljekari Snežana Kutlešić-Stević, Stanislav Palija, Gordana Straživuk, Renata Tamburić, direktor Fudbalskog kluba Krupa Mladen Ilić, trener fitnes studija Saša Kecman, Ljiljana Svjetlanović iz privatne škole stranih jezika i niz uspješnih poslovnih ljudi i prosvjetnih radnika, naveo je Radojičić.

"Uspješna kombinacija naših sadašnjih odbornika i aktivista i novih lica. Sigurno najbolji izbor za Banjaluku 2025", istaknuo je Radojičić.

Radojičić je ranije sa još devet partija potpisao sporazum o međusobnoj saradnji na predstojećim lokalnim izborima. Radojičić je rekao da je ovaj sporazum potpisan sa ciljem da razvoj Banje Luke bude nastavljen na programu 2024, pod nazivom "Okupljanje za Banjaluku 2025 plus".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...