MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: U toku su pretresi i hapšenja na 17 lokacija u više gradova, u sve je uključena i OSA…

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo saopćila je da provodi akciju kodnog naziva "DAR 1" radi rasvjetljavanja i dokumentovanja krivičnih djela s obilježjima korupcije.

  • Hronika

  • 12. Avg. 2020  12. Avg. 2020

  • 0

"U toku su pretresi na 17 lokacija kako na području Kantona Sarajevo i Zeničko-dobojskog kantona, tako i na području Istočnog Sarajeva, s ciljem prikupljanja dokaza i pronalaska predmeta koji se dovode u vezu s izvršenim krivičnim djelima", navedeno je u saopćenju MUP-a KS.

Kako je saopćio MUP KS, akcija se vrši pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo u saradnji s Upravom policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, Policijskom upravom Istočno Sarajevo i uz tehničku asistenciju Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine

Kako navode, više informacija bit će poznato nakon što se akcija okonča.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...