OTKRIVENO: Vozač koji je usmrtio bračni par kod Pala, bio DROGIRAN I PIJAN

Amir Kujović (36) osumnjičen je da je sinoć kod Pala pijan i drogiran izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo bračni par Dario i Danijela Hršum.

  • Hronika

  • 12. Avg. 2020  12. Avg. 2020

  • 1

Kujović se trenutno nalazi u pritvoru u policijskoj stanici, nakon čega će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja, biti predat u nadležnost Tužilaštva.

Izvor Srpskainfo otkriva da se Kujović sumnjiči da je kriv za izazivanje nesreće u kojoj su živote izgubili Hršumovi.

Dario Hršum bio je zaposlen kao inspektor u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Teška nesrća dogodila se sinoć u 18.25 sati na magistralnom putu Ljubogošta – Pale u mjestu Kalovita Brada, kada su su sudarili Mercedes kojim je upravljao Kujović i Audi koji je vozio Hršum.

- Suvozač iz automobila Mercedes A. R. zadobila je teške tjelesne povrede, dok su vozač i ostala dva putnika iz navedenog automobla zadobili lakše tjelesne povrede, konstatovane u Klinici urgentne medicine Koševo, Sarajevo – rekla je Vesna Stokanović, portparol PU Istočno Sarajevo.

Ona je dodala da će obdukcija tijela smrtno stradalih biti obavljena danas u prostorijama Zavoda za  sudsku medicinu Republike Srpske u Bijeljini.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...