KO JE FATALNA PLAVUŠA KOJA JE OSVOJILA SRCE BRENINOG SINA: Starija je od njega četiri godine, a uskoro je i "svadba desetljeća" (FOTO)

Sandru svi obožavaju. Uselila se u obiteljsku vilu, zajedno su bili na ljetovanju u Monaku, a sada se planira "svadba desetljeća".

  • Estrada

  • 12. Avg. 2020  

  • 0

U domu jedne od najpopularnijih regionalnih folk pjevačica, 59-godišnje Lepe Brene ovih dana vlada posebno sretna atmosfera. Naime, najmlađi sin glezbene dive i njezinog supruga, bivšeg teniskog asa Bobe Živojinovića, 22-godišnji Viktor Živojinović uskoro planira odvesti pred oltar svoju četiri godine stariju djevojku Sandru Miljaković, kako javlja srpski Alo.

Bit će to svadba desetljeća, tvrde, a pripreme su već krenule jer svadba je naredne godine. Viktor, koji je sa Sandrom u vezi manje od godinu dana, živjet će u zasebnom dijelu velike vile obiteljske vile u Beogradu, koji trenutno renoviraju.

- Planiramo gala slavlje s 500 gostiju. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo naći veliki prostor na otvorenom. Nećemo raditi svadbu dok se potpuno ne smiri situacija s koronavirusom. Ali, Sandri i meni nije problem čekati, mi se ponašamo kao da smo već u braku - otkrio je Viktor za Alo.

alt

Lepa Brena oduševljena je novom snahom. Zajedno su već bili na ljetovanju u Monaku, gdje pjevačica posjeduje stan.

- Sandra je divna djevojka i jako mi je drago kada vidim da se moji sinovi slažu s izabranicama. Uvijek sam ih učila da djevojke trebaju voljeti i poštivati, a vidim da je taj dio našeg odgoja urodio plodom – rekla je Brena nedavno za srpske medije.
I sam je Viktor, nakon povratka iz Monaka pričao da je presretan jer se njegova buduća supruga Sandra sjajno uklopila u obitelj.

Ranije je rekao i kako njegova obitelj obožava Sandru i da je bila s njima na odmoru u Monaku.

- Sve najbolje kažu za Sandru. Obožavaju je, zezali su se, kupali smo se. Uživali smo, vozili se stalno. Uživali smo na odmoru. Sandra i Brena su se družile, jedna drugoj lakirale su nokte. Odmor nam je svima baš bio potreban, a posebno mami i tati - rekao je Viktor.

alt

Prije nekoliko mjeseci atraktivna Sandra se uselila u obiteljsku luksuznu vilu na Bežijanskoj kosi.

No, ko je zapravo buduća snaha Lepe Brene?

Kako piše Kurir, Sandra je odrasla u selu Budilovina pored Brusa, gdje i sada živi njezina porodica koju često posjećuje.

alt

Najmlađe je dijete u obitelj, a ima dva starija brata, Marka i Miloša. Marko je završio Tehnički fakultet u Kragujevcu, gdje živi i radi, dok je Miloš završio ugostiteljsku školu te s ocem Zvjezdanom radi u obiteljskoj tvrtki koja se bavi proizvodnjom metala.
Sandrina majka je domaćica te pomaže u poljoprivredi, što je također obiteljski biznis - uzgaja kupine. Susjedi su novinarima Kurira ispričali da je ranije i Sandra radila s majkom pa je brala kupine za 20 eura na dan.

Na glasu je kao draga djevojka i omiljena u društvu, a nikada nije bila uključena u skandale, već je uvijek bila 'uzorna djevojka'.

alt

- Poštujem njezin izbor i sviđa mi se Viktor, djeluje mi da je lijepo odgojen. Nismo ga još upoznali jer ga Sandra nije dovodila. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki veći korak, i ja to poštujem. Ona je lijepo odgojena, uvijek je bila odličan đak, student, dijete za primjer. Zna i kuhati – rekao je za Kurir Sandrin otac Zvezdan.

alt

Sandra je studentica srpskog jezika i književnosti, a u slobodno vrijeme radi kao šminkerica, pa je tijekom izolacije, koju je provela s obitelji svog budućeg supruga, često šminkala Brenu.

- I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili vjerojatno zbog koronavirusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona od malena ima radne navike, radila je kod mene u radioni, brala je kupine za dnevnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je išla u kuću svoje bake, moje majke, koja ima 86 godina, njegovala je i pomagala joj. Sredila joj je cijelu kuću, oprala zavjese, ma sve radi. Mogu reći da me nije osramotila – kaže Sandrin otac.

alt

Lepa Brena i Bobe Živojinović navodno su posebno oduševljeni Sandrom jer je njihovog sina motivirala na pozitivne promjene, kako piše srpski magazin Hello. Naime, od kada je sa Sandrom, Viktor je znatno smršavio, počeo je s pripremama za obiteljski život, a uz to posvećeno radi na proširenju svog ugostiteljskog biznisa i otvara novi lokal.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...