MIRSAD HADŽIKADIĆ, OTVORENO: „Nećemo prekršiti obećanje koje smo dali građanima BiH, o koaliranju sa SDA…“

Platforma za progres se ograđuje od medijskih navoda i izjava pojedinaca i političkih subjekata o koaliranju sa Strankom demokratske akcije u Mostaru, saopćeno je.

  • Politika

  • 13. Avg. 2020  13. Avg. 2020

  • 1

"Za koaliciju smo saznali iz medija i dužan sam obavijestiti javnost da razgovori o tim mogućnostima nisu obavljeni. Nama je drago što mnoge političke opcije žele Platformu kao partnera, ali mi nećemo prekršiti obećanja koja smo dali građanima Bosne i Hercegovine", kazao je Mirsad Hadžikadić, predsjednik Platforme.

Još su pozvali novinare i medije da informacije provjere sa njima, dodavši da su uvijek do sada bili na raspolaganju.

"Platforma za progres je uvijek do sada svoj rad predstavljala transparentno i bila otvorena za medijske izjave. Pozivamo novinare da sve informacije o Platformi za progres prije objave provjere sa nama, jer smo do sada uvijek bili na raspolaganju", poručuje Hadžikadić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...