TAKO TO RADI SENAD IZ MOSTARA: „Velež“ pustio u prodaju karte za utakmice s „Krupom“, iako se igra pred praznim tribinama, jedan navijač ih kupio hiljadu…

Jedan navijač FK Velež kupio je čak 1.000 ulaznica za utakmicu njegovog kluba protiv FK Krupa i na taj način finansijski pomogao mostarskoj ekipi.

  • Sport

  • 13. Avg. 2020  

  • 0

Podsjetimo, navijači su od Uprave kluba zatražili da puste u prodaju ulaznice za utakmicu protiv Krupe iako im još uvijek nije dozvoljen ulaz na stadion.

FK Velež je to učinio i pustio u prodaju ulaznice po cijeni od 5 KM, a jedan od navijača, po imenu Senad, odlučio je da ih kupi 1.000.

Na taj način je finansijski pomogao klubu, a ova vijest je naišla na oduševljenje kod velikog broja navijača Veleža.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...