PROSLAVIO IZLAZAK IZ KUĆNOG PRITVORA: Reprezentativac Srbije luduje Beogradom u Ferrariju od 350.000 eura

Sluša Cecu i divlja.

  • Show

  • 13. Avg. 2020  13. Avg. 2020

  • 0

Srbijanski napadač Aleksandar Prijović našao je način kako da se opusti poslije kućnog pritvora.

Prijović je odradio kaznu zbog kršenja policijskog sata s početka pandemije koronavirusa, a ovih dana vrijeme provodi u Beogradu, gdje u miru razmatra ponude i priprema se za nastavak karijere. Na svom Instagram profilu Prijović je objavio nekoliko snimaka iz teretane, gdje su se u pozadini mogle čuti pjesme Svetlane Cece Ražnatović, a zatim i s ulica Beograda, gdje nije mogao ostati neprimijećen.

Srbijanskom prijestonicom Prijović se vozi u moćnom Ferrariju, čija se vrijednost procjenjuje na 350.000 eura. O performansama ne treba trošiti riječi. Maksimalna brzina je 340 kilometara na sat, do ‘stotke’ stiže za 2,9 sekundi, a motor ima 800 konjskih snaga.

(Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...