BERLUSCONI SNIMLJEN S NOVOM DJEVOJKOM: "To je osveta bivšoj, jer ona ljubi pjevačicu!"

Nova odabranica Berlusconija (83) je Marta Fascina, stranačka kolegica iz Forza Italije.

  • Show

  • 13. Avg. 2020  13. Avg. 2020

  • 0

Bivši italijanski premijer i tajkun Silvio Berlusconi ima novu djevojku. Papparazzi su snimili njega i djevojku plave kose kako se drže za ruke na sunčanoj Sardiniji, gdje Berlusconi na Costi Smeraldi ima ljetnu rezidenciju, prenosi italijanski "Vanity Fair".

Nova odabranica njegovog srca je Marta Fascina, 34 godine mlađa od milijardera, inače stranačka kolegica iz Forza Italije, a osim političkih uvjerenja, njih dvije dijele i ljubav prema nogometu. Oboje su strastveni navijači Milana, a znaju se još iz vremena dok je Marta radila za poznati nogometni klub, a Berlusconi je u to vrijeme bio predsjednik Milana.

Prvi put su fotografirani zajedno prije nekoliko mjeseci u Švicarskoj, što je potaknulo glasine o novoj ljubavi 83-godišnjaka.

Vrlo brzo je njegov PR tim objavio da je prekinuo vezu s Francescom Pascale (35), koja je potrajala 10 godina.

Priča se da je Berlusconi namjerno dostavio medijima fotografije sa Sardinije, jer se želio osvetiti bivšoj partnerici. Naime, prije nekoliko dana, Francesca Pascale je krasila naslovnice italijanskih časopisa nakon što je snimljena kako ljubi popularnu pjevačicu Paolu Turci (55).

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...