ČISTKA NEPODOBNIH KADROVA U NOVOM PAZARU: Nakon Lejle Ćeranić, još jedan doktor-heroj pred otkazom...

Doktor Mithat Mušić, anesteziolog iz Novog Pazara i jedan od onih koji je bio na prvoj borbenoj liniji tokom borbe s koronavirusom, otvorio je dušu i na Facebooku otkrio da mu nadređeni u Opštoj bolnici spremaju suspenziju, a možda i otkaz!

  • Regija

  • 14. Avg. 2020  14. Avg. 2020

  • 0

On se tim povodom obratio javnosti na ovoj društvenoj mreži, a njegovo obraćanje prenosimo u cijelosti:

"Samo da obavestim sve svoje prijatelje i javnost Srbije da mi se sprema suspenzija, možda i otkaz i da će me okačiti sa nekom gadnom seksualno-nacionalističkom pričom.

Ja volim zemlju Srbiju i spreman sam da dam svoju glavu u prvim borbenim redovima na svim međama zemlje Srbije, protiv bilo kog neprijatelja. Što se tiče lečenja pacijenata, mog odnosa prema njima, mog davanja i požrtvovanja, i to je u ovom gradu poznato.

Moje stavove znaju svi u kolektivu, ne slažem se sa mnogim istorijskim činjenicama i imam svoje mišljenje. Platiću ceh, nosiću svoje breme i biću kriv za ono za šta mi oni budu kazali da sam kriv", navodi se u saopštenju anesteziologa Mithata Mušića na Facebooku.

On je tako postao drugi doktor heroj iz Novog Pazara koji je na udaru nadređenih u Opštoj bolnici u ovom gradu s obzirom na to da je prije nekoliko dana otkaz dobila i dr. Lejla Ćeranić, koja je tokom najžešćeg udara koronavirusa bila jedini infektolog u bolnici u Novom Pazaru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...