VOJIN MIJATOVIĆ NA ČELU KOLONE: SDP u Banjoj Luci izlazi samostalno na izbore, predstavljeni kandidati…

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine na lokalne izbore u Banjoj Luci izlazi samostalno. Kako je rekao potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović, na izbore izlaze s najboljim ljudima i programom.

  • Politika

  • 14. Avg. 2020  14. Avg. 2020

  • 0

"Mi smo jedina ljevica u Banjaluci. Mi smo jedina multinacionalna partija u Banjaluci. Mi smo jedina partija u Banjaluci koja ima kandidate iz dijaspore. Naš cilj je ulazak u Skupštinu grada Banjaluka nakon 20 godina i vraćanje građanskog glasa u skupštinske klupe. Borimo se protiv stanja u Banjaluci, a ne protiv ljudi", kazao je Mijatović.

Iz SDP-a Banja Luka poručili su kako "SNSD i njihovi sateliti ni danas ni nakon izbora ne mogu računati na koaliranje s njima ni po koju cijenu".

"Kandidat za gradonačelnika iz SNSD-a ne može računati na našu podršku ni po koju cijenu! Pozivamo sve političke stranke u Banjaluci da predstavimo programe i da se takmičimo u idejama i projektima koji će poboljšati životni standard naših sugrađana. Pozivamo sve političke stranke u Banjaluci da prekinemo s prepucavanjima i politikanstvom i svi zajedno pokažemo da Banjaluka može drugačije", poručio je Mijatović.

Na listi za Skupštinu grada Banja Luka nalazi se 35 kandidata, a nosilac liste je Dario Sandić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...