VELJA ILIĆ UNIŠTIO VULINA: “Ministar vojske ide da uči da napuni pušku! Pa, ima li veće bruke za Srbiju!?

Velimir Ilić, bivši ministar u Vladi Srbije i predsjednik partije Nova Srbija, objavio je u martu prošle godine videosnimak u kojem je ukratko opisao današnje stanje u Srbiji po dva najvažnija pitanja. To su demografija i odbrana države. 

  • Mini market

  • 15. Avg. 2020  15. Avg. 2020

  • 2

"O natalitetu u Srbiji, o podsticanju rađanja, odlučuje šest žena koje ukupno imaju dvoje dece! Jedna je gej, koja je dobila sina nedavno, kako, ne znam, da li postoji neko u ovoj Srbiji da to može da objasni… ja to ne razumem, druga je ministarka pravde koja još nije rađala, treća je Zorana Mihajlović koja ima jedno dete, četvrta je ova predsednica Skupštine koja nema decu, peta je Slavica Đukić-Dejanović, koja ima jedno dete koje ne živi u ovoj državi, prema tome… o čemu mi pričamo? I šesta je Joksimovićka, koja, isto, nije rađala i tako dalje… Je l' to budućnost da podstakne rađanje u Srbiji!? U Srbiji, u Vladi nema ni jedan srpski domaćin koji je pre ulaska u Vladu imao nešto! Svi su došli i od ove države dobili i stan, i auto, i sve živo, do tada nisu imali ništa dok nisu došli u vladu. Gde su radili? Nigde! Ministar vojske ide da uči da napuni pušku… i da puca! Pa, ima li veće bruke za Srbiju!? Prema tome, ovo ne vodi na dobro… I zato, svi na ulice i radikalizujmo i oročimo zahteve… a od tada, ako se ne ispuni, radikalizujemo proteste! A ne ovako… mi šetamo, oni ćute i nikom ništa…"

Videosnimak Velje Ilića do sada je pregledan više od million puta!

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...