BEOGRAĐANI SINOĆ DIVLJALI PO GORAŽDU: Izrevoltirani građani ih autima jurili po cesti, prestigli, a onda im je policija "naredila" da izvade novčanike

Nakon što su prošli kroz Goražde u koloni vozila iz kojih su provocirali i vrijeđali prolaznike, grupa Beograđana sinoć je zaustavljena u Ustikolini i kažnjena zbog takvog ponašanja.

  • Hronika

  • 15. Avg. 2020  15. Avg. 2020

  • 3

U njihovom zaustavljanju, saznaje Hayat.ba, učestvovala je i grupa revoltiranih mladih Goraždaka, koja ih je usput pratila i obavijestila policiju, a zatim ih prestigla i usporila na magistralnom putu M-20, da bi ih u Ustikolini zaustavili pripadnici MUP-a BPK Goražde.

Zbog vrijeđanja na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, protiv dvije osobe izrečene su prekršajne sankcije i uručeni su im prekršajni nalozi.

"Kazne u iznosima od po 470 KM platili su na licu mjesta", kazali su u policiji.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...