NIŠTA OD PAKLENOG PLANA, KOMŠIĆ ZADAJE UDARAC DODIKU I ČOVIĆU: Poziva sve probosanski orijentirane stranke na zajednički nastup na lokalnim izborima u Mostaru...

Mostar nije grad gdje se trebamo dijeliti na desnicu i ljevicu, poručuju iz DF-a

  • Politika

  • 16. Avg. 2020  16. Avg. 2020

  • 4

Imajući u vidu javno istaknut plan Dragana Čovića i Milorada Dodika da zajedničkim snagama pokušaju doći do vijećničke većine u Gradskom vijeću Grada Mostara, Demokratska fronta još jednom poziva sve probosanski orijentirane stranke na zajednički nastup na lokalnim izborima u Mostaru.

Lokalni izbori u Mostaru nisu ni vrijeme ni mjesto za ideološke podjele na desnicu i ljevicu, nego su i mjesto i vrijeme za zajednički nastup svih probosanskih stranaka i pokušaj zaustavljanja osovine Čović – Dodik u njihovoj namjeri da ovladaju Mostarom i tako produže ionako dugu vladavinu HDZ-a.

Postoje brojne druge općine i gradovi u Bosni i Hercegovini, gdje se možemo dijeliti na desnicu i ljevicu, pa i prepirati oko toga, ako treba, ali u Mostaru to ne bi smio biti slučaj, saopćeno je iz DF-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...