NA PRILAZIMA SARAJEVU KILOMETARSKE KOLONE AUTOMOBILA: Radovi na putu, nekoliko automobila pokvareno na cesti…

Na ulazima u Sarajevo su se stvorile kilometarske kolone automobila zbog radova na putevima koji vode ka Mostaru i Tuzli.

  • Vijesti

  • 16. Avg. 2020  

  • 0

Na magistralnom putu Sarajevo-Konjic, u naselju Zukići, je u toku sanacija mosta zbog čega se saobraća jednom trakom, naizmjenično, rečeno je iz BIHAMK-a.

Duga kolona vozila je i na dionici Olovo-Semizovac zbog radova u Semizovcu.

Čitatelji Klix.ba portala su više puta večeras dojavljivali da predugo čekaju na ulazu u Sarajevo iz ova dva pravca, te da su formirane kilometarske kolone na ulazu u Sarajevo.

Neki od njih su nam kazali da je gužva od preko četiri kilometra od semafora koji naizmjenično propušta vozila.

S obzirom na to da je vikend, ljudi se vraćaju sa odmora, pojačana je i frekvencija saobraćaja. Sve to je, zajedno sa radovima na putu, dovelo do dugih kolona vozila.

Iz BIHAMK-a mole vozače za strpljenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...