NA POMOLU JE NOVA TRANSFER-BOMBA: Nakon prelaska Pjanića, Juventus i Barcelona spremaju novu senzacionalnu razmjenu...

Juventus i Barcelona uspješno su ovog ljeta sarađivali oko razmjene igrača, u koju su bili uključeni Miralem Pjanić i Arthur Melo.

  • Sport

  • 17. Avg. 2020  17. Avg. 2020

  • 0

Pjanić je odlučio karijeru nastaviti u dresu katalonskog kluba, dok u suprotnom smjeru ide Arthur. Ovaj transfer je ozvaničen prije više od mjesec dana, a igrači će se ubrzo priključiti svojim novim ekipama.

No, italijanski mediji pišu da bi Juve i Barca ponovo mogli sarađivati. Navodno je na pomolu nova razmjena igrača, koju je ovaj put predložila "Stara dama".

"Calciomercato" je objavio da je Juventus spreman da pošalje Paula Dybalu u Barcelonu, a u zamjenu za njega žele Antoinea Griezmanna, kojeg vide kao odličan izbor na poziciji napadača.

Griezmann je prije godinu dana iz Atletico Madrida došao u Barcu za 120 miliona eura, ali nije baš oduševio. Barca ga je, navodno, stavila na transfer-listu, a to želi da iskoristi Juventus.

"Stara dama" ne želi da plati za njega 100 miliona eura, već je spremna da pusti Dybalu u suprotnom smjeru. No, iz Barcelone još nisu dobili odgovor s obzirom na to da trenutno vlada haos u katalonskom klubu, jer navijači žele totalne promjene u upravi kluba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...