NIJE SVAKA PODRŠKA - PODRŠKA: Kandidat za načelnika Nermin Muzur pohvalio se porukom Donate Kelmendi, kćerke i pomagačice narkodilera Nasera!

Nermin Muzur, član Naroda i pravde, kandidat stranaka tzv. četvorke za načelnika općine Ilidža, već je krenuo u ozibiljnu predizbornu kampanju na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 19. Avg. 2020  19. Avg. 2020

  • 1

Muzur je, inače, jedan od dvojice kandidata četvorke koji su studirali (ili je ipak tačnije reći - završili?) na Fakultetu za fizičku kulturu skupa s liderom NiP-a Elmedinom Konakovićem. Drugi je Adnan Delić, kandidat za načelnika Novog Grada.

U skladu sa programskim opredjeljenjem Naroda i pravde i favoriziranjem "tradicionalnih porodičnih vrijednosti" (zbog čega se ova stranka protivila održavanju "Parade ponosa"), Nermin Muzur postavio je na Twitter fotografiju porodičnog ručka (iftara) na kojem ljubljenjem ruke izražava poštovanje i ljubav prema svojoj majci. "Ličnost čovjeka prepoznat ćeš po ponašanju prema roditeljima", poručio je Muzur preporučujući se za načelnika Ilidže.

Ova dirljiva porodična fotografija dopala se mnogim pratiocima društvenih mreža koji su prepoznali i pohvalili Muzurovo  "ponašanje prema roditeljima".

Među ostalima, ovo se dopalo i gospođici Donati Kelmendi, čijom se podrškom pohvalio kandidat za načelnika Ilidže.

Donata Kelmendi je kćerka Nasera Kelmendija, jednog od najpoznatijih regionalnih narkodilera. Da se i kod Kelmendija "njeguju porodične vrijednosti", potvrđuje i dio izvještaja vlasti Sjedinjenih Američkih Država koje su Nasera Kelmendija stavile na "crnu listu" nepoželjnih svjetskih kriminalaca. U tom izvještaju spominje se i njegova kćerka Donata: "Istraga je usmjerena i protiv četvoro djece Nasera Kelmendija Besnika, Elvisa, Donate i Liridona, koji su njegova podrška u trgovini narkoticima ili u akcijama koje su samostalno poduzimali".

Porodica Kelmendi je skoro dvadeset godina živjela na Ilidži pa ne čudi što je Donata Kelmendi emotivno vezana za tu općinu i što s interesom prati predizbornu kampanju. Budući da omiljena politička stranka Kelmendijevih, maltene prirodni saveznici,  Savez za bolju budućnost i njen lider Fahrudin Radončić nisu istakli kandidata za načelnika Ilidže, simpatije su joj usmjerene prema Nerminu Muzuru. Što joj niko ne može zabraniti, ali što nikako ne bi trebalo značiti da se tom podrškom iko, a pogotovo pretendent na tako odgovornu funkciju, treba javno hvaliti.

(SB) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...