MEKTIĆ ZBOG „PAPIRA“ IZ REPUBLIKE SRPSKE DEMOLIRAO VUČIĆA: „Nemoj, majke ti, baviti se nama, otićemo u pi**u materinu k'o i Kosovo…“

Nakon izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da je dobio određene papire iz Republike Srpske, oglasio se i bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić.

  • Politika

  • 21. Avg. 2020  21. Avg. 2020

  • 2

Podsjetimo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je jučer da novi saziv Skupštine Srbije očekuju borba oko Kosova i Metohije i drugi veliki izazovi.

- Predstoji nam borba oko Kosova i Metohije, a danas sam dobio i određene papire iz Republike Srpske koje moram dobro da proučim pa onda na njih da reagujem i vidim kako ćemo po tom pitanju i šta da radimo. Očekujem i određene odluke Narodne skupštine Republike Srpske - rekao je Vučić, ne preciziravši o čemu je konkretno riječ.

Na Vučićevu izjavu reagirao je bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, a danas državni parlamentarac Dragan Mektić, piše „Slobodna Bosna“.

„Nemoj, majke ti, baviti se nama, otićemo u pi**u materinu k'o i Kosovo. Pusti nas da s Dodikom umiremo lagano sami“, poručio je Mektić na društvenim mrežama predsjedniku Srbije.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...