"VIŠE SAM PUTA PADALA NA DNO...": Pjevačica Ana Nikolić se prepolovila, izgubila više od 50 kilograma pa otkrila šta joj se dogodilo...

Pjevačica je u nekoliko mjeseci skinula više od 50 kilograma, ali još se susreće s kritikama.

  • Estrada

  • 21. Avg. 2020  21. Avg. 2020

  • 1

Srbijanska pjevačica Ana Nikolić godinama se borila s depresijom i viškom kilograma zbog kojih joj je samopouzdanje bilo na nuli. “Pokušavala sam nekoliko puta uništiti Anu Nikolić. Živcirala me. Nisam više želela biti Ana Nikolić. Više puta sam padala na dno. Želela sam da me nema, da ne postojim”, govorila je pjevačica prije nekoliko mjeseci.

Na kraju se snagom volje uspjela izvući iz ralja te bolesti, a poradila je i na težini. U nekoliko mjeseci skinula je više od 50 kilograma. “Na vrhu uvek ima mesta ako se krene s dna. Nije važno koliko puta si pao, već koliko puta si ustao. Ustati sam znala čak i onda kada sam pala. To nije mala stvar”, napisala je uz fotografiju na društvenim mrežama.

Međutim, njezina nova linija nije se svidjela svima pa su joj neki prigovorili da je pretjerala sa mršavljenjem. “Treba se znati granica. Ako želiš izgubiti kilograme zbog zdravlja – OK, ali ako se pretvoriš u kostura, to, onda, nije dobro”, komentirala je jedna pratiteljica.

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...