POLITIČAR SNIMLJEN U ŽESTOKOM KLINČU SA SEKRETARICOM: Zaboravio je isključiti kameru, kolege su ga gledale – uživo!

Ovaj kompromitirajući video u javnost je, navodno, pustio jedan od sudionika konferencije, a on je, očekivano, postao viralan.

  • Sex i grad

  • 29. Avg. 2020  29. Avg. 2020

  • 0

Jedan od najvećih incidenata tokom pandemije koronavirusa dogodio se na Filipinima, gdje je jedan visokopozicionirani političar napravio kiks koji će se još dugo prepričavati. On se, naime, usred konferencijskog poziva putem platforme Zoom upustio u seks sa svojom sekretaricom, a njegovi sagovornici sve su to gledali u prijenosu uživo. 

Bio je to jedan od regularnih sastanaka lokalne uprave, koji se već neko vrijeme održavaju na daljinu iz već znanih razloga, dok se konferenciji nije (očito ne znajući) pridružio ni manje ni više nego njihov šef Jesus Estil, piše "The Sun".

Predsjednik lokalne uprave na Filipinima pojavio se na ekranu usred žestoke akcije s djevojkom, za koju se kasnije ispostavilo da je njegova sekretarica. U izvještajima filipinskih medija stoji kako se Estil nije uspio snaći sa modernom tehnologijom pa je greškom ostavio uključenu kameru i tako omogućio da njegova privatna akcija postane javna.

Inače, ovaj kompromitirajući video u javnost je, navodno, pustio jedan od sudionika konferencije, a on je, očekivano, postao viralan u cijelome svijetu. 

Podijeli:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...