OGLASIO SE DRAŠKO STANIVUKOVIĆ NAKON ŠTO JE PRIVEDEN U CRNOJ GORI: "Nema odustajanja..."

Policija je Stanivukovića našla u stanu u kome je boravio u Nikšiću i privela ga na informativni razgovor.

  • Politika

  • 29. Avg. 2020  

  • 10

Policija Crne Gore privela je večeras Draška Stanivukovića, poslanika PDP-a koji se nalazi u Crnoj Gori.Do hapšenja je došlo nakon što je Stanivuković učestvovao u litiji koja je održana u Nikšiću.

Policija je Stanivukovića našla u stanu u kome je boravio u Nikšiću i privela ga na informativni razgovor.

Nakon razgovora, Stanivuković je pušte, a on je objavio post na instagramu, kojeg prenosimo u cjelosti:

 
  • Upravo sam pušten iz policijske stanice i moram napustiti Crnu Goru u roku od sat vremena u pratnji policije i zabranjem mi je ulazak u narednih godinu dana.

Nažalost, lično sam bio svjedok kršenja osnovnih ljudskih i građanskih prava i vjerskih sloboda od strane režima Mila Đukanovića.

Nema odustajanja!

Pobjeda je jedina opcija! – napisao je Draško Stanivuković.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...