"SB" NA LICU MJESTA; PRVI PUT POD MASKAMA: Džaferović i Komšić na obilježavanju 28. godišnjice 1. korpusa Armije RBiH... (FOTO)

Povodom obilježavanja 28. godišnjice 1. korpusa Armije RBiH, predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić danas su odati počast šehidima i poginulim borcima Armije RBiH i položiti cvijeće na mezarju Kovači.

  • Društvo

  • 01. Sep. 2020  

  • 0

Članovi Predsjedništva BiH potom su se zaputili prema haremu Alipašine džamije, te grobljima Lav, Stadion, Sveti Josip i Sveti Marko.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović također će u 18.00 sati prisustvovati svečanoj akademiji povodom obilježavanja 28. godišnjice 1. korpusa Armije RBiH u amfiteataru Memorijalnog kompleksa Kovači, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

U našoj fotogaleriji možete pogledati kako je bilo na Kovačima.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...