NA POMOLU JE PREOKRET: Najveći transfer-majstor iz Italije najavio šta će se dogoditi s Edinom Džekom…

Iako je prvak Italije veoma blizu dogovora s urugvajskim napadačem Luisom Suarezom, koji bi brzo trebao postati novi član "Stare dame", transfer-mag Gianluca Di Marzio tvrdi da bi i Edin Džeko mogao stići u Torino nakon Suareza.

  • Sport

  • 02. Sep. 2020  02. Sep. 2020

  • 0

Pojedini mediji na Apeninima objavili su jučer kako je Juventus odustao od dovođenja kapitena reprezentacije BiH i da se potpuno okrenuo Suarezu, ali Di Marzio tvrdi drugačije.

Prema njegovim riječima, Juventus nije odustao od Edina, pokušat će se uskoro završiti i njegov transfer pa bi "Bianconeri" u narednoj sezoni mogli imati nevjerovatan napad sa Džekom, Suarezom, Ronaldom i Dybalom.

Također, u igru za bh. napadača ponovo se uključio i Inter i bit će zanimljivo pratiti razvoj događaja oko transfera kapitena „Zmajeva“ u narednim danima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...