DRUŠTVENE MREŽE GORE: Najpoznatija svjetska menadžerica osvanula u bikiniju, niko ne vjeruje da je riječ o majci petero djece... (FOTO)

Poznata nogometna menadžerica Wanda Nara i njezin suprug, nogometaš Mauro Icardi uživaju u odmoru na Ibizi. 

  • Show

  • 02. Sep. 2020  02. Sep. 2020

  • 0

Mjesto je to koje je za godišnji odmor i opuštanje prije početka nove sezone odabralo nekoliko igrača Paris Saint-Germaina.

Wanda Nara, inače majka petero djece, s Ibize je oduševila svoje brojne pratioce objavom nove fotografije na Instagramu. Na fotografiji je pokazala stražnjicu u izrezanom bikiniju te još jednom potvrdila da je definitivno velika zvijezda društvenih mreža.

 

Prije objave fotografije koja je uskomešala Instagram, Wanda je na jahti sa Maurom Icardijem slavila rođendan PSG-ovog golmana Sergia Rica, a na proslavi je bio i Keylor Navas.

image   Foto: Profimedia image   Foto: Profimedia image   Foto: Profimedia image   Foto: Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...