NEOČEKIVAN RASPLET U SLUČAJU KOJI JE POTRESAO NOGOMETNI SVIJET: Poznata sudbina Lionela Messija nakon što jučer nije postignut dogovor…

Na sastanku koji su svi dugo čekali, nije se saznalo ništa novo. Stavovi obje strane su ostali isti, porodica Messi želi da Leo napusti klub, dok Barcelona smatra da je on pod ugovorom i da može ići samo ako neko uplati 700 miliona eura za njega.

  • Sport

  • 03. Sep. 2020  03. Sep. 2020

  • 0

Argentinski "TyC Sports" donio je zanimljive informacije nakon sastanka. Oni pišu da je nakon razgovora izvjesno da će Messi ostati član Barcelone, ali da će otići u ljeto 2021. godine, i to kao slobodan igrač.

Tako će Katalonci ostati bez ikakve naknade. Messi po ugovoru ima opciju da prije kraja sezone obavijesti klub da želi ići, što je i učinio ove godine, ali klub mu ne priznaje dokumente s obzirom na to da je rok za najavu prošao još u maju.

Ipak, sada će biti na vrijeme obaviješteni. Messi će odigrati još jednu sezonu na Camp Nouu i zatim će kao slobodan igrač otići gdje god to želi.

Ovo je samo jedan od scenarija i informacije koje ima "TyC Sports", ali će i danas biti određenih pregovora nakon kojih bi situacija mogla biti znatno jasnija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...