ZALEDIT ĆETE SE; TRAGOVI KRVI I RAZBACANI DIJELOVI VOZILA: Užasni prizori na mjestu udesa kod Prnjavora

Na mjestu gdje se dogodila teška nesreća, još traje uviđaj i zaustavljen je saobraćaj.

  • Hronika

  • 04. Sep. 2020  04. Sep. 2020

  • 0

U nesreći koja se jutros dogodila u mjestu Štrpci kod Prnjavora, poginuo je Predrag Milovanović, vozač Audija, a povrijeđeno je deset učenika koji su se prevozili u kombiju.

alt

Foto: Srpskainfo

Na mjestu gdje se dogodila teška nesreća, još traje uviđaj i zaustavljen je saobraćaj. Reporteri Srpskainfo na licu mjesta zatekli su Audi, koji je u potpunosti uništen, kao i kombi u kojem su bili đaci. 

Na licu mjesta vide se tragovi krvi oko Audija, a dijelovi vozila su razbacani i deset metara dalje.

Riječ je o veoma uskom putu, a mještani kažu da se nesreća dogodila kada je vozač kombija pokupio učenike i povezao ih prema školi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...