O OVOME JUTROS BRUJI ITALIJA: Reprezentativac Italije dobacivao Džeki uoči utakmice, pogledajte kako mu je Edin odgovorio... (FOTO)

Džeko je i sinoć pokazao koliko znači za naš tim te se odlično nosio s defanzivcima Italije.

  • Sport

  • 05. Sep. 2020  05. Sep. 2020

  • 2

Za Džeku nije strano igrati protiv ovih igrača, jer se s većinom njih često susreće u Seriji A. Bilo je tu i njegovih saigrača iz Rome ,s kojima je Džeko "proćaskao" nakon utakmice.

No, u centru pažnje našao se Gianluca Mancini, koji sinoć nije igrao. Defanzivac Rome je ostao na klupi te je prilikom izlaska na teren "Zmajeva" dobacivao nešto Džeki, koji se samo nasmijao.

Mediji na Apeninima pišu da je Mancini prijateljski "provocirao" svog saigrača iz Rome, a Džeko mu nije ostao dužan pa ga je prozvao na Instagramu.

"Ma, šta kažeš", napisao je Džeko te je označio Mancinija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...