SAMO ZA STARIJE OD 18: Seksi manekenka zaludjela svijet novim vrućim fotkama, grudnjak opet namjerno zaboravila…

Lindsey Pelas je profesionalna manekenka i poznata ličnost na društvenim mrežama iz Los Angelesa.

  • Sex i grad

  • 05. Sep. 2020  

  • 0

Postala je poznata u medijima nakon što je počela da se bavi modelingom za istaknuti časopis za odrasle. Na svojim online profilima je postavljala slike svoje fenomenalne figure, zbog čega je dobila veliki broj sljedbenika na društvenim mrežama.

Ova djevojka je studirala historiju na fakultetu, međutim, kako je odrastala shvatila je da ovo nije nešto čime želi da se bavi do kraja života. Odlučila je riskirati, te se preselila u Los Angeles, gdje je nastavila graditi svoju karijeru modela. Ovaj rizik se isplatio, te je Lindsey postala poznata glumica i model.

Pogledajte najnovije fotografije koje su oduševile milione fanova na Instagramu.

Izvor: Instagram

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...