DŽABA SE SKIDALA I POKAZIVA STRAŽNJICU: Zgodna splitska pjevačica legla na zastavu i raspametila fanove, ali Vatreni su je razočarali…

Lidija Bačić je prvo podijelila video na kojem iz sjedećeg položaja mrda stražnjicom u ritmu muzike, a onda je pokazala fanovima na Instagramu koliko voli Vatrene.

  • Estrada

  • 06. Sep. 2020  

  • 0

Lidija Bačić ne prestaje častiti pratitelje na društvenim mrežama svojim provokativnim i seksi objavama. Pjevačica je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s leđa u oskudnom badiću, a njezina stražnjica u tangicama je u prvom planu.

“I kad je nebo sivo, uvik ima neko svitlo”, napisala je uz objavu. Malo nakon toga, Lidija je podijelila video na kojem iz sjedećeg položaja mrda stražnjicom u ritmu muzike, a pred početak utakmice između Portugala i Hravatske, koju su Hrvati izgubili, Lidija je legla na zastavu i opet zagolicala maštu fanovima, ali nije pomoglo…

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...