HOROR U VELIKOJ BRITANIJI: Stravična scena ispred kuće princa Williama i Kate Middleton…

U Kensingtonskoj palači, osim Williama i Kate, živi još nekoliko članova kraljevske obitelji, a tamo su neko vrijeme živjeli i princ Harry i Meghan Markle.

  • Show

  • 06. Sep. 2020  

  • 0

Svi domovi kraljevske obitelji strogo su čuvani pa je zapravo nevjerovatno da se ispred doma princa Williama i Kate Middleton odvila scena iz horora. Naime, u jezeru Round Pond blizu Kensingtonske palače pronađeno je mrtvo žensko tijelo.

Policajci su u početku identificirali nesretnu ženu kao britansku umjetnicu Endelion Lycett Green koja je nedavno nestala, no ubrzo je pronađena živa pa su se morali izvinjavati njezinoj obitelji za krivu procjenu.

Kate i William bili su jako pogođeni ovim događajem jer ni u najstrašnijem snu nisu mogli zamisliti da bi se blizu njihove kuće moglo tako nešto dogoditi.

U Kensingtonskoj palači žive s njihovo troje djece - sinovima Georgeom i Louisom i kćeri Charlotte, a osim njih, palača je dom čak nekoliko članova kraljevske obitelji poput princeze Eugenie i njezinog supruga Jacka Brooksbanka.

Kako navodi britanska policija, smrt pronađene žene za sada se ne vodi kao nasilna.

„Uzrok smrti za sada nije otkriven, ali je tretiramo kao sumnjivu. Istraga je u toku", rekao je glasnogovornik Scotland Yarda. Iako se o ovom nesretnom događaju nije još niko oglasio iz kraljevske obitelji, sigurno im nije svejedno.

Prije nego su se preselili u Frogmore Cottage u kojem su živjeli tokom boravka u Velikoj Britaniji, Meghan Markle i princ Harry živjeli su s Kate i Williamom u Kensingtonskoj palači koja broji čak 20 spavaćih soba, pet raskošnih soba za prijem gostiju, prostorije pretvorene u garderobe, veliki dnevni boravci i još mnogo namjenskih prostorija. Sve je ukrašeno u klasičnom raskošnom stilu, a zapadno krilo posebno je dekorirala Kate.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...