VLADISLAVU PUKAO FILM: Sedam godina nakon prekida milijarder tuži Naomi Campbell i od nje traži milione…

Par je u vezi proveo pet godina, i to od 2008. do 2013. godine, a tokom tog perioda Doronin je slavnom supermodelu posudio poveću sumu koja ona nikada nije vratila.

  • Show

  • 06. Sep. 2020  

  • 0

Naomi Campbell mogla bi uskoro stati pred sudiju kako bi objasnila svoje gledište oko tužbe svog bivšeg partnera, milijardera Vladislava Doronina.

Par je u vezi proveo pet godina, i to od 2008. do 2013. godine, a tokom tog perioda Doronin je slavnom supermodelu posudio poveću sumu koja ona nikada nije vratila.

Iako na svojim mnogobrojnim računima ima spremljene milijarde, ruski biznismen Vladislav Doronin odlučio je vratiti još nekoliko miliona dolara koje je, tokom petogodišnje veze, posudio svojoj tadašnjoj djevojci, slavnom supermodelu Naomi Campbell. Doronin je protiv bivše djevojke podignuo milionsku tužbu, u kojoj tvrdi kako Naomi Campbell odbija vratiti poveću svotu novaca koju joj je posudio tokom veze, a tačan iznos, barem za sada, nije poznat.

Uz to, Doronin tvrdi kako ona, osim novca, ne želi vratiti i neke njegove stvari čija je vrijednost, u konačnici, oko 3 miliona dolara. Ruski biznismen svoje je bogatstvo sagradio na nekretninama, a danas je vlasnik i predsjednik uprave Aman Resortsa.

U vrijeme kada su bili u vezi svoju je tadašnju djevojku obasipao pažnjom, a često ju je vodio na luskuzna krstarenja privatnom jahtom ili na vikende u svoju vilu na privatnom otoku Cleopatra u Turskoj. Zašto je sedam godina kasnije odlučio potražiti svoj novac i dragocjenosti, još uvijek nije poznato.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...